Втор јавен повик до општините и општините во Градот Скопје во Република Северна Македонија за изразување интерес за грант за развој на социјални услуги

Скопје, 01.07.2022 – Втор јавен повик до општините и општините во Градот Скопје во Република Северна Македонија за изразување интерес за грант за развој на социјални услуги. Прочитајте повеќе за повикот и изразување интерес тука