ПРОЕКТОТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ УСЛУГИ НИЗ ФОТОГРАФИИ.
Ве молиме, пред да објавите какви било фотографии дадени во фото галеријата, прочитајте ги условите за користење и авторските права. Кога преземате фотографија која има авторско право, името на фотографот е вклучено во името на датотеката и треба да биде наведено при објавување.